YouSee Vestsjælland

Vestsjællandscentret er et center fuld af muligheder; spændende aktiviteter, underholdning i topklasse samt mere end 50 ambitiøse butikskoncepter – blandt disse findes Vestsjællands YouSee, som står klar til at levere alt i telefoni og bredbånd samt kyndig rådgivning hver dag i YouSee Vestsjælland.

Vi ønsker at kunne tilbyde alt mellem himmel og jord når det kommer til interessante shopping muligheder, så kom og besøg Vestsjællandscentret, hvor du for eksempel både kan få noget godt at spise, en varm tår kaffe og til sidst optimere dit bredbånd hos YouSee Vestsjælland.

En ambitiøs YouSee på Vestsjælland

Vi er glade for at huse YouSee på Vestsjælland, da vi finder at vores grundprincipper er ganske forenelige. Særligt er høj kvalitet til rimelige priser højt på listen, hvor YouSee Vestsjælland gør en dyd ud af at levere service og rådgivning i topklasse, til konkurrencedygtige priser.

Vi vil gerne bidrage positivt til lokalsamfundet, og det gør vi blandt andet ved at stille en lang række faciliteter og gavnlige butikker til rådighed til fri benyttelse for alle. En YouSee på Vestsjælland betyder at alle i lokalområdet har adgang til rådgivning omkring telefoni, internet og meget mere.

Vestsjællands YouSee i Vestsjællandscentret

Vestsjællandscentret gennemgik i 2015 en omfattende ombygning, hvor man blandt andet udvidede centrets mange butikskoncepter med mere end 15 nye. YouSee på Vestsjælland er blot én af de mere end 50 forskellige butikskoncepter der er at finde i det ambitiøse Vestsjællandscenter.

Udover at huse YouSee på Vestsjælland, så er der mange andre spændende koncepter og tiltag i Vestsjællandscentret. Der er legerum til de mindste, så de har plads til at udfolde sig på kreative måder imens far kigger på bredbånd og telefonabonnementer til fornuftige priser i YouSee på Vestsjælland.

Kontakt os for at høre mere om YouSee på Vestsjælland

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om YouSee på Vestsjælland eller de mange andre spændende butikskoncepter i Vestsjællandscentret.

Du kan kontakte os på tlf. 22 17 40 76 eller e-mail info@vscs.dk.