Gavekort

 

KØB EN ALSIDIG GAVE TIL EN DU HOLDER AF

Et gavekortet til VestsjællandsCentret kan anvendes i mange af centrets butikker samt butikkerne i Slagelse city, Skælskør og Korsør. Vores gavekort har efterhånden fået et nyere design men alle de nedenstående designs vil stadig være gyldige at bruge i de tre byer.

Du kan købe dit gavekort i Kvickly kiosken eller her på siden, hvor du enten kan betale med kort eller Mobile Pay. Så sørger vi for et fint omslag til dit gavekort, så det er klar til at blive givet i gave, til en du holder af.
Du har også mulighed for at købe dit gavekort hos Grønvold & Schou XL byg, Gunner V og Bilka her i Slagelse. I Korsør kan du købe gavekort i Føtex og på Bykontoret, og i Skælskør er det i SuperBrugsen og Skælskør Bykontor.

HER KAN DU BRUGE GAVEKORTET

Se hvor og i hvilke butikker du kan bruge dit gavekort i VestsjællandsCentret, Slagelse, Skælskør og Korsør:

 

KØB GAVEKORT

Du kan vælge at købe et enkelt gavekort eller købe flere, via knapperne forneden.
Opstår der problemer undervejs, kan du kontakte VestsjællandsCentret på 22 17 40 76 eller på mail: info@vscs.dk

Køb dit gavekort online – det er en lynhurtig løsning, hvor gavekortet leveres som Gavekortbevis som SMS eller via e-mail. Du kan altid bytte dit elektroniske gavekort til et fysisk i Kvicklys kiosk i VestsjællandsCentret, Bilka Slagelse, Gunner V Slagelse og Føtex i Korsør.

 

 

 

Link som QR-kode:

TJEK SALDO

Hjemmeside
Tjek din saldo her. Du skal blot taste det 11-cifrede kontonummer, hvorefter du ser transaktioner og den aktuelle saldo.

SMS
Det er nu muligt at tjekke gavekortets saldo via en SMS service. Fremgangsmåde for saldoforespørgsel er:

  1. Send en tekstbesked til 1272
  2. I meddelelsesfeltet skrives følgende: SALDO kortnummer (19 cifre)
  3. Herefter vil du modtage en tekstbesked med gavekortets disponible beløb
FÅ PENGENE TILBAGE

Forbrugere kan få pengene på elektroniske gavekort udbetalt op til et år efter, gavekortet er udløbet. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter, men pengene kan overføres til en konto. Hertil er der et gebyr på 25 kr.

Læs handelsbetingelser