Shopping center Sjælland

Vestsjællandscentret er et fantastisk shopping center i Slagelse by på Sjælland. Centret gennemgik i 2015 en omfattende renovation og ombygning, og er således blevet et yderst moderne shopping center på Sjælland.

Den autentiske følelse kombineret med de flotte, moderne omgivelser danner rammen om fantastiske butikskoncepter og et væld af aktivitetsmuligheder for børn og voksne i alle aldre.

Kom og besøg et unikt og fantastisk shopping center på den smukke vestlige del af Sjælland.

Et shopping center på Sjælland fuld af muligheder

Der er mange gode muligheder for både shopping, spisning, aktiviteter og meget mere i vores shopping center på Sjælland. Med mere end 50 spændende butikskoncepter er der lagt op til en omgang shopping ud over det sædvanlige.

Med ombygningen ønskede vi at skabe et shopping center på Sjælland der kunne tilbyde alt – derfor oprettede vi vores aktivitetscenter i form af vores multiområde på torvet. Her kan du i øvrigt finde caféer, juicebarer, kaffebarer og sågar stadepladser, hvor butikkerne stiller op med små stande, så den autentiske følelse af handel og markedsplads er enormt tilstedeværende.

Vestsjællandscentret ligger i Slagelse by, og det var derfor vigtigt for os at få integreret centret så godt som muligt med de omkringliggende omgivelser. Det nye Vestsjællandscenter er et positivt bidrag og supplement til en i forvejen sprudlende handelsby – en by der er perfekt egnet til at huse et ambitiøst og hastigt voksende shopping center på Sjælland.

Ansvar og forpligtelser for et shopping center på Sjælland

Store visioner og ambitioner medfører automatisk også et stort ansvar. Bag Vestsjællandscentret står gruppen DEAS, og ønsket om at bygge et fantastisk shopping center på Sjælland har hele tiden været i kombination med ønsket om at påtage sig et lokalt miljø- og samfundsansvar.

Vores shopping center på Sjælland blev som nævnt bygget om i 2015, og her blev der blandt andet lagt stor vægt på at reducere energiforbruget og dermed også CO2 udslippet. Vores shopping center på Sjælland skal stå for alt det rigtige, hvorfor miljø, samfund og lokalområdet er meget højt på vores prioritetsliste.

Kontakt os og hør mere om vores fantastiske shopping center på Sjælland

Vi vil meget gerne fortælle mere om vores spændende shopping center på Sjælland, og vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have til Vestsjællandscentret.

Du kan kontakte os på tlf. 22 17 40 76 eller på e-mail info@vscs.dk.