Oplevelser Vestsjælland

Der er mange oplevelser at få på Vestsjælland. Det er en smuk del af øen og Danmarkshistorien er til at tage og føle på i de mange smukke, gamle byer der ligger her. Slagelse er absolut ingen undtagelse til dette, og der er således mange oplevelser at få på Vestsjælland blot ved at tage et smut forbi byen.

Derudover ligger Vestsjællandscentret også i den gamle handelsby, hvor der også er et hav af oplevelser at få på Vestsjælland. Nedenunder kan du læse om lidt af det Vestsjællandscentret har at byde på.

Vestsjællandscentret – fyldt med oplevelser på Vestsjælland

Centret gennemgik en omfattende ombygning i 2015 og her blev der blandt andet oprettet et multiområde. Dette område giver rig mulighed for at få en masse spændende oplevelser på Vestsjælland. Vi arrangerer jævnligt en masse sjove aktiviteter, og der er således mulighed for at børn og voksne i alle aldre kan få en masse dejlige oplevelser på Vestsjælland.

Af aktiviteter kan blandt andet nævnes vores motionsdag, vores forskellige loppemarkeder og vores arrangementer i forbindelse med den årlige Kulturnat – alt sammen fede oplevelser på Vestsjælland. Selvfølgelig har vi også rig mulighed for shopping i vores mere end 50 forskellige butikskoncepter, og skulle shopping være højt på ønskelisten, så er dette også en af de mange oplevelser du kan få på Vestsjælland hos os.

Der er mange oplevelser at få på Vestsjælland

Tag en tur til Vestsjælland og få en masse unikke oplevelser. Der er god stemning, dejlig natur og en helt fortryllende atmosfære. I en perfekt kombination af hygge, spænding og aktiviteter er der lagt op til nogle fantastiske oplevelser på Vestsjælland i Vestsjællandscentret.

Legerum, studieområde, multiområde, masser af arrangementer, dejlige spisesteder og spændende butikskoncepter – det er bare nogle af de fede oplevelser du kan få på Vestsjælland ved at besøge Vestsjællandscentret.

Kontakt os og hør mere om de mange spændende oplevelser på Vestsjælland

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den mange fantastiske oplevelser der ligger og venter på dig og din familie på Vestsjælland.

Du kan kontakte Vestsjællandscentret på tlf. 22 17 40 76 eller e-mail info@vscs.dk.