9 Must Haves til strandturen

Strandtaske

9 Must Haves til sommerens strandture

Findes der noget bedre, end at lægge sig i strandkanten med en god bog og nogle lækre snacks? Ikke hvis du spørger os! Vi har samlet en håndfuld skønne produkter, som kan gøre din strandtur lidt mere lækker 🏖

 

SandalerLækre sandaler

Skechers har fået disse farverige skønheder hjem, som i den grad oser af sommer. Ikke nok med, at sandalerne har en høj komfort med deres smør-bløde såler, så er de tilmed prisvenlig, og kan købes for kun 549,00 kr.
Snacks
Snacks

Ingen strandtur uden snacks! Og skal der købes snacks, så kan det betale sig at besøge NORMAL. Her finder du et stort sortiment af alt det, som en god strandtur kræver – blandt andet Pringles, vingummier, isthe og mintpastiller.

HudplejePleje til huden

Vi skal passe på vores hud, og det gør vi bedst med produkter af høj kvalitet.

Den trætte vinterhud kan have brug for ekstra fugt, og til formål har The Body Shop udviklet denne Viamin C Energising Face Mist, som påføres ansigtet inden solcreme. Den opfrisker huden, giver den ekstra glød og kan købes for 145,00 kr.

Foruden den obligatoriske solcreme, kan vi også anbefale Cool Cucumber Hand Cream, som er en del af The Body Shops special edition og kan købes for 40,00 kr.

Og skulle sol og vand have tørret læberne ud, så fortvivl ej, for hos The Body Shop finder du nemlig denne lækre, fugtgivende Lip Juicer, som indeholder både marulanøddeolie og økologisk olivenolie. Lip Juicer koster 65,00 kr.

 

StrandkjoleFin strandkjole

I Wunderwear finder du et stort sortiment af strand ponchoer, der er lige til at tage uden på badetøjet. Vi er vilde med denne fra MISSAY, som kan købes for
kun 249,95 kr.

En god bog

Til den perfekte strandtur hører en god bog. I Bog & Idé finder du alt, hvad bog-hjertet begærer.

Er du til en god kriminalroman, kan vi anbefale Kim Faber og Janni Pedersens seneste bog ”Vinterland”, som koster 129,95 kr.
Er du mere til romantik og kærlighed, bør du læse Jenny Colgans ”Den lille cafe ved den endeløse strand” som kan købes for 249,95 kr.
Skal du have rørt lattermusklerne, skal du have fingrene i Stine Pilgaards ”Meter i sekundet”, som lige nu er på tilbud til 199,95 kr.

strandtaske


Strandtasken

Pak alle dine nye, lækre produkter ned i denne fine strandtaske fra NEYE. Den findes i 2 størrelser og koster
99,00 kr. stykket.

 

 

 

 

 

 

Solbriller

Smarte solbriller

Til et lækkert strand-outfit hører et par topmoderne solbriller, og dem finder du i Thiele. Det kunne eksempelvis være denne bordeauxrøde brille fra Gucci, der kan blive dine for 3070,00 kr.
pssst… der er -20 % lige nu!

Hårelastikker

Nej tak til flyvsk hår, der havner i både øjne og mund! Sno håret ind i en smart scrunchie fra Glitter. Du kan vælge mellem et utal af farve, og få 3 for 2’s pris!

Det rigtige underlag

Det kan være nok så irriterende, hvis man er kommet på stranden med et alt for småt håndklæde, der krøller sammen hver gang, man sætter sig tilrette. Derfor har vi fundet denne lækre strandplaid hos GrydeGuru. Den findes i 4 forskellige farver og kan lige nu købes for kun
99,95 kr stykket.

 

 

SE OGSÅ

Torvesalg

Kom til torvesalg, hvor der altid vil være skarpe priser og penge at spare! – Se oversigten her

Læs mere
Corona

Se hvad Corona virussen har af betydning for VestsjællandsCentret.

Læs mere
App
App

Få de nyeste tilbud og modtag præmier lige ved hånden med vores VSCS app! Hent den her.

Læs mere