Matas Vestsjælland

Leder du efter en Matas på Vestsjælland, så behøver du ikke lede længere end det moderne center, Vestsjællandscentret. Her har vi mere end 50 forskellige ambitiøse butikskoncepter, og blandt alle disse er der selvfølgelig også en fantastisk Matas på Vestsjælland.

Det er altid godt at have en række butikker der har et kæmpe udvalg og forhandler mange forskellige produkter, og det er derfor også til gavn for alle at der findes en Matas på Vestsjælland, da butikken forhandler alt fra skønhedsprodukter, personlig pleje og hygiejne produkter til parfume og hårvoks.

En Matas på Vestsjælland med gode værdier

Vestsjællandscentret har stor fokus på miljø og ansvarsbevidsthed overfor lokalsamfundet, og derfor er vi stolte af at huse en Matas på Vestsjælland der har de helt samme værdier. Matas på Vestsjælland er kendt for at have stor fokus på miljø og sundhed.

Dette udmønter sig blandt andet i et sortiment indeholdende en lang række af miljømærkede varer samt jævnlig deltagelse i forskellige miljøaktiviteter rundt omkring. Det er tiltag som disse der gør, at vi er meget glade for at have en Matas på Vestsjælland i Vestsjællandscentret.

Vestsjællandscentret og en Matas på Vestsjælland i samarbejde om positivt bidrag

Vi har, som tidligere nævnt, et stort ønske om at yde et positivt bidrag til lokalsamfundet. Derfor er vi også glade for at huse en Matas på Vestsjælland der blandt andet står for høj kvalitet til rimelige penge. Det er et koncept vi virkelig bakker op om, og vi mener desuden at det er et koncept der går igen i Vestsjællandscentret, da vi på den måde gavner så mange som muligt – vores Matas på Vestsjælland er én af mange butikker med denne filosofi.

Matas på Vestsjælland er en del af en kæmpe kæde med en rig historie. Kæden blev etableret helt tilbage i 1949, og den går på den måde også rigtig fint i tråd med vores filosofi om at have et autentisk handelscentrum, som emmer af god stemning og historie. Dette er alt sammen en del af vores overordnede ønske om at være så godt integreret med Slagelse by som vi overhovedet kan og at have en butik som Matas på Vestsjælland er endnu et skridt på vejen til dette.

Kontakt os for at høre mere om Matas på Vestsjælland 

Du kan kontakte os for at høre mere om Matas på Vestsjælland og alle vores andre butikker. Vi besvarer altid eventuelle spørgsmål du måtte have efter absolut bedste evne.

Du kan kontakte Vestsjællandscentret på tlf. 22 17 40 76 eller e-mail info@vscs.dk.