Kreativ sjæl søges!

Bring historie og kunst visuelt sammen i VestsjællandsCentret

Kan du udtrykke VestsjællandsCentrets betydning for Slagelse siden åbningen i 1969 og op gennem årerne til dagen i dag, kan du vinde 20.000 kr.

Har du en kunstner gemt i maven og er kreativ, så del det med os. Vi fylder 50 år i år, og søger derfor en, som kan bringe historie og kunst sammen til et vægmaleri, der skal fremføres i Centret.

For at deltage skal du sende en råskitse af kunstværket, en kort beskrivelse af overvejelserne omkring idéen, farver, materiale mv. og et estimat af materialeomkostninger til Marketing Manager Jane Dahl på jada@deas.dk.

Da vægmaleriet skal afspejle historie og kunst i Slagelse, vil vi præmiere vedkommende med 20.000 kr. Vinderen får også dækket materialeomkostningerne. Sidste frist for deltagelse er fredag den 1. marts. Kunstværket skal være færdigt senest torsdag den 2. maj.

Afsløringen af vægkunsten vil ske til åbningen af vores store 50-års fødselsdagsfest fredag den 3. maj, hvor der også vil foregå en mange aktiviteter.

Alle kreative sjæle opfordres til at deltage uanset om man er til graffiti, fotokunst, maleri, grafisk design eller noget helt andet. Væggen, der skal dekoreres, er omkring 2,5 meter høj og 7 meter bred:

SE OGSÅ

Studie-lounge

Studie-lounge er for alle studerende og kan bruges til gruppearbejde, lektie cafe eller fordybelse.

Læs mere
Søndagsåbent

Fra 1. januar er der søndagsåbent hver søndag i VestsjællandsCentret fra 11-15!

Læs mere
Torvesalg

Kom til torvesalg, hvor der altid vil være skarpe priser og penge at spare! – Se oversigten her

Læs mere