PRIVATLIVSPOLITIK

VestsjællandsCentrets privatlivspolitik er senest ændret den 17. februar 2020.

Denne privatpersondatapolitik forklarer, hvordan VestsjællandsCentret behandler og sikrer dine personoplysninger, når du bruger vores hjemmeside eller skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
VestsjællandsCentret
VestsjællandsCentret 10, 4200 Slagelse
CVR-nr. 26201411
Mail: info@vscs.dk

Beskrivelse af behandlingen

Brug af cookies

Vi anvender Google Analytics på vores website. Når du besøger www.vscs.dk, vil der derfor blive lagret en cookie på din computer, hvorved vi, via Google Analytics, indsamler information om brugen af hjemmesiden. Dette gælder hvor trafikken kommer fra, hvor mange besøgende vi har, hvilke sider/artikler der har flest besøg m.m. Vi anvender Google Analytics for at få indsigt i brugernes præferencer og derved øge brugervenligheden, redaktionelt fokus og kvaliteten af vores indhold på www.vscs.dk.

Google Analytics tillader ikke indsamling af personlige oplysninger som navn, e-mail adresse m.m. Ønsker du at vide mere om, hvordan Google bruger de informationer de indsamler, kan du læse mere i Google’s privacy policy her.

Cookien har en levetid på 26 måneder. Ønsker du at slette cookies inden de automatisk udløber, så kan du se hvordan her : https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies

www.vscs.dk anvender også cookies til fremadrettet relevant markedsføring. Det betyder, at du med dit besøg på vores hjemmeside kan blive mødt med et af vores bannere rundt omkring på andre hjemmesider.

Vi anvender desuden også:

  • Facebook (hvis du anbefaler en artikel via Facebook eller ”Synes godt om” VestsjællandsCentret på Facebook)
  • Instagram (hvis du “Synes godt om”)
  • Google+ (hvis du deler en af vores artikler)
  • AddThis (hvis du vælger at benytte applikationen til at dele vores artikler).

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så giver du dit samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events og tilbud fra VestsjællandsCentret.

Ved tilmelding med din mailadresse vil du også kunne opleve, at se reklamer fra os på andre hjemmesider og medier. Accepten af dette er indeholdt i dit samtykke.

Du kan altid afmelde din mail nyhedsbrevet enten ved linket i nyhedsmailen eller ved, at skrive til info@vscs.dk.

Hvis du afmelder dig, slettes din data fra vores mailsystem med det samme. Alle, der er tilmeldt vores nyhedsbrev via børnebilletter, skattekort eller andet, men har afmeldt sig, slettes fra mailsystemet med det samme. Billetterne og skattekortet, hvor tilmeldingen kan være foretaget, tjekkes igennem hvert andet år, hvor dem, der har afmeldt sigs data destrueres.

VSCS App

Når du henter vores app, så giver du dit samtykke til, at VestsjællandsCentret må sende dig push notifikationer om tilbud, events og informationer.

Du kan til enhver tid slette din profil i vores app under “mere” og dernæst trykke på “slet min profil”. VestsjællandsCentret holdes her som dataansvarlige, hvor Emplate ApS er databehandlere.

Billetter og skattekort

I forbindelse med vores børnebilletter, billetter til aktiviteter og skattejagt indsamler vi din data, hvis du har ønsket om at blive tilmeldt enten vores nyhedsbrev på email eller hvis du ønsker at deltage i konkurrencer. Disse data såsom dit navn, postnummer, by og email indsamles kun til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencer eller tilmelding af vores nyhedsbrev.

Din data herfra opbevares låst inde i et skab, der kun er tilgængeligt for medarbejdere i marketingafdelingen.

TV-overvågning

Der foretages TV-overvågning i og ved VestsjællandsCentret. Optagelser opbevares og slettes i overensstemmelse med lovkrav på området – og er omfattet af reglerne for behandling af persondataoplysninger. Ønsker du at vide mere, kan du læse nærmere om reglerne på Justitsministeriets hjemmeside.

Adgang til dine oplysninger

Ifølge den nye Persondataforordning, også kaldet GDPR, har du ret til at vide, hvilke data vi har på dig. Du kan derfor til enhver tid kontakte os med henblik på, at få oplyst hvilke data vi har registreret på dig. Herunder også hvilken e-mail adresse, der er tilmeldt vores nyhedsmail.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail og VSCS’s app ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen. Herudover kan du gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til: info@vscs.dk

I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via denne hjemmeside og via e-mail, hvis det er muligt.

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted www.vscs.dk.