Se vores forholdsregler vedrørende Corona virussen.

 

NYE OPLEVELSER VENTER

Vestsjællandscentret tager ansvar for sin placering midt i Slagelse, og har netop gennemgået en omfattende ombygning, der har givet en naturlig integration mellem center og city.

 

BUTIKKER

Med 50 stærke butikskoncepter, og flere kommende, er der noget for enhver smag, hvad enten du leder efter sko, modetøj, elektronik, skønhedsprodukter, boligindretning, eller bare den gode oplevelse. Se alle vores butikker her.

 

BABYLOUNGE

Har du behov for en pusleplads kan du med fordel besøge vores nyindrettede babylounge på første sal bagved Glitter. Her er der plads og ro til at amme eller skifte den lille. Babyloungen er endvidere indrettet med mikroovn og et legebord, hvis der er større søskende med på shopping.

 

LEGERUM

Tag en pause fra shoppingen i vores legerum, hvor børn kan udholde sig frit og afprøve deres kreative evner. Legerummet er for de yngste med adgang på eget ansvar. Der er stillet bænke til rådighed for forældrene.

 

AKTIVITETER

Intet er overladt til tilfældighederne, når der skrues op for unikke events og alt det bedste indenfor oplevelse og underholdning, og med det nye store multiområde midt i centret, er mulighederne uendelige. Se vores planlagte aktiviteter her.

 

PARKERING

Vi har over 900 gratis parkeringspladser.
De fleste af dem er 3-timers parkering
Ved Østerbro på den anden side af rundkørslen kan man dog holde i 24 timer.

 

HUNDE

Hunde må ikke medbringes i VestsjællandsCentret.