ShoppingCenter i Slagelse

VestsjællandsCentret er et shoppingcenter i Slagelse. Vi åbnede tilbage i 1969. Vi er en del af danske shoppingcentre, og har et stærkt samarbejde med Slagelse by.

Vi er et shoppingcenter i Slagelse, der har en topmoderne indretning, der gør at centret fremstår attraktivt og levende for deres kunder. Tilbage i 2015 gennemgik centret en stor modernisering nåede ind- og udvendigt, og er nu i dag et moderne shoppingcenter i Slagelse.

 

NYE OPLEVELSER VENTER

VestsjællandsCentret tager ansvar for sin placering midt i Slagelse, og har gennemgået en omfattende ombygning, der har givet en naturlig integration mellem center og city.

 

BUTIKKER

Med mere end 50 stærke butikskoncepter, og flere kommende, er der noget for enhver smag, hvad enten du leder efter sko, modetøj, elektronik, skønhedsprodukter, boligindretning, eller bare den gode oplevelse. Du kan derfor få en god oplevelse mens du er ude og shoppe! Se alle vores butikker.

 

BABYLOUNGE

Har du behov for en pusleplads kan du med fordel besøge vores nyindrettede babylounge på første sal bagved Glitter. Her er der plads og ro til at amme eller skifte den lille. Babyloungen er endvidere indrettet med mikroovn og et legebord, hvis der er større søskende med på shopping.

 

LEGERUM

Tag en pause fra shoppingen i vores legerum, hvor børn kan udholde sig frit og afprøve deres kreative evner. Legerummet er for de yngste med adgang på eget ansvar. Der er stillet bænke til rådighed for forældrene.

Som et shoppingcenter i Slagelse har vi plads til alle. Vi har en stærk platform, der matcher vores kunder. Derfor har vi et legerum og en babylounge, så børnefamilier kan tage en pause fra shoppingen i Slagelse med leg.

 

AKTIVITETER

Intet er overladt til tilfældighederne, når der skrues op for unikke events og alt det bedste indenfor oplevelse og underholdning, og med det nye store multiområde midt i centret, er mulighederne uendelige. Se vores planlagte aktiviteter.

 

PARKERING

Vi har over 900 gratis parkeringspladser.
De fleste af dem er 3-timers parkering
Ved Østerbro på den anden side af rundkørslen kan man dog holde i 24 timer.

 

HUNDE

Hunde må ikke medbringes VestsjællandsCentret.

 

Vi ses i shoppingcenter Slagelse: VestsjællandsCentret, hvor nye oplevelser venter.

Shopping

ShoppingCenter Slagelse