Indkøbscenter Sjælland

Slagelse har altid været en stor dansk handelsby, og det var derfor vigtigt at Vestsjællandscentret understøttede denne historie ved at være et stort, moderne indkøbscenter på Sjælland. Det manifesterer sig i Vestsjællandscentret i form af de mange muligheder for indkøb der er i vores center på Sjælland.

Udover en lang række forskellige butikker der forhandler alt fra tøj og sko til elektronik og hårde hvidevarer, så er der også rig mulighed for at ordne de daglige indkøb i vores store Kickly – dette er alt sammen med til at gøre Vestsjællandscentret til et fantastisk indkøbscenter på Sjælland.

Et moderne og autentisk indkøbscenter på Sjælland

Selvom Slagelse er en af de ældste byer i Danmark betyder det ikke, at den ikke kan være moderne. Med Vestsjællandscentrets ombygning i 2015 blev det til et meget moderne indkøbscenter på Sjælland, men de dejlige omgivelser i Slagelse by er dog med til at bidrage med en herlig autentisk stemning, således at indkøbscentret på Sjælland er perfekt kombination af mange gode elementer.

Ombygningen sikrede også et livligt torv, hvor der både er mange spisesteder, kaffebarer m.m. Derudover er der også en markedsplads, hvor de forskellige butikker har mulighed for at sætte stande op, og der er således en unik handelsstemning i indkøbscentret på Sjælland.

Hele pakken giver samlet set et indkøbscenter på Sjælland udover det sædvanlige.

Et indkøbscenter på Sjælland med plads til alle aldre

Vestsjællandscentret er et indkøbscenter på Sjælland med plads til alle andre. Der er legerum til de mindste, studierum til de flittige studerende, aktiviteter for børn og voksne samt en lang række spændende butikskoncepter.

Et indkøbscenter på Sjælland forpligter, da der er hård konkurrence og høje forventninger. Derfor ønsker vi at imødekomme alle disse forventninger, forhåbninger og ønsker på bedst mulig vis. Ombygningen i 2015 var et stort skridt på vejen, da der med denne blev bygget en lang række unikke projekter så alle føler de er velkomne i vores indkøbscenter på Sjælland.

Vi har dog stadig et stort ønske om konstant at udvikle og tilpasse os. Vores indkøbscenter skal derfor være enormt dynamisk og fleksibelt, og det bestræber vi os meget på altid at efterleve.

Kontakt os for at høre mere om vores indkøbscenter på Sjælland

Vi fortæller gerne mere om alle vores spændende projekter og muligheder i vores indkøbscenter på Sjælland. Du kan altid kontakte os på tlf. 22 17 40 76 eller e-mail info@vscs.dk.