Gratis ferieoplevelser

I Vestsjællandscentret er der rig mulighed for at få en masse fede, gratis ferieoplevelser. Der er naturligvis som det første et væld af muligheder, når det kommer til shopping. Vestsjællandscentret lægger lokaler til mere end 50 forskellige butikskoncepter fordelt over en lang række forskellige områder.

Dette gør Vestsjællandscentret ideelt til at ose rundt i, og en ferieoplevelse i form af en masse indtryk og god stemning er således ganske gratis. Vi bestræber os altid på at kunne danne de absolut bedste rammer for oplevelser der er med til at gøre ferien endnu mere speciel.

Spændende ferieoplevelser i form af gratis aktiviteter

Ferien kan krydres med en masse fortryllende oplevelser i form af et hav af gratis aktiviteter i Vestsjællandscentret. Der afholdes jævnligt unikke events, og den gratis underholdning giver dig og dine børn muligheden for at få en masse hyggelige ferieoplevelser sammen.

Vestsjællandscentret gennemgik i 2015 en kæmpe renovation, og i den forbindelse blev der blandt andet oprettet et såkaldt ”multiområde”, hvor de gratis ferieoplevelser nærmest bare står i kø. Der er konstant spændende begivenheder og fantastisk underholdning for alle aldre, og selvom ’gratis ferieoplevelser’ næsten lyder for godt til at være sandt, så er dette ikke tilfældet i Vestsjællandscentret.

Der blev desuden også bygget et legerum til de yngste. Legerummet er egnet til at selv de yngste kan få nogle hyggelige ferieoplevelser, ganske gratis. I legerummet kan børnene udfolde sig frit og afprøve deres kreative evner.

Konkrete gratis ferieoplevelser

Vi sætter en stor ære i altid at have fingeren på pulsen og på den måde sørge for at involvere os i hvad der er interessant og spændende for tiden. Vores ferieoplevelser skal ikke blot være gratis – de skal også være indbydende, aktuelle og underholdende på samme tid. Derfor afholder vi for eksempel workshops i diverse trends med interessante personligheder.

Vi afholder desuden jævnligt forskellige markeder som for eksempel vores ”bagagerumssalg”, hvor private kan købe og sælge brugte ting. Markedet er også en glimrende anledning til blot at gå en tur og se på alle de spændende ting der handles med.

Derudover er Vestsjællandscentret altid med til at skabe en ganske gratis ”mini-ferie-oplevelse” i form af weekenden hvor Kulturnatten afholdes. Dette kan du læse nærmere om på vores hjemmeside i perioden op til Kulturnatten.

Kontakt os for at høre mere om vores gratis ferieoplevelser 

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for at høre mere om hvilke spændende, gratis ferieoplevelser du kan få i Vestsjællandscentret.

Vi kan kontaktes på tlf. 22 17 40 76 eller på vores e-mail info@vscs.dk hver dag.