Gratis aktiviteter for børn

Vestsjællandscentret har en masse spændende gratis aktiviteter for børn. Med den omfangsrige renovation af centret i 2015 blev der lagt enormt mange kræfter og tanke i at sørge for, at der fremadrettet altid er et hav af gratis aktiviteter for børn og unge.

Herunder kan nævnes vores legerum til de yngste, hvor de kan udfolde sig på mange forskellige måder og samtidig hygge sig. Studierummet til de flittige unge, hvor de kan få arbejdsro til at fokusere på deres studier samt vores multiområde fyldt med gratis aktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Et hav af gratis aktiviteter for børn

Vores udvalg af gratis aktiviteter for børn er enormt dynamisk, fordi vi kontant reviderer og udvikler vores udbud, så det altid er både indbydende og spændende at deltage i de gratis aktiviteter for børn i Vestsjællandscentret. Det er vigtigt for os altid at have mange sjove gratis aktiviteter for børn på programmet, hvilket afspejler sig i de mange tilbud vi har på området.

Vi har gratis aktiviteter for børn i form af både spændende workshops, unikke events, sjove markeder med køb og salg af alt mellem himmel og jord samt meget mere. Derudover har vi hyggelige motionsdage og fortryllende gratis aktiviteter for børn på årets Kulturnat.

Gratis aktiviteter for børn er vigtigt for os

Vestsjællandscentret ønsker at alle skal kunne tage på shopping i deres lokale center og have en dejlig dag, hvad end formålet med turen er. Gratis aktiviteter for børn i vores center betyder, at alle kan tage på en hygge-dag og tage hjem med følelsen af, at det har været en vellykket oplevelse – både børn og voksne.

De gratis aktiviteter for børn betyder også, at Vestsjællandscentret kan agere samlepunkt for børn og voksne i alle aldre, således at lokalområdet har en opfattelse af at vores center er med til at yde et positivt bidrag til sammenholdet og følelsen af samvær hos befolkningen – det er vores ønske at vores mange tiltag i form af gratis aktiviteter for børn er med til at gøre netop dette.

Kontakt os og hør mere om vores gratis aktiviteter for børn

Vi har meget mere info omkring vores gratis aktiviteter for børn på vores hjemmeside – skulle du alligevel have spørgsmål til os er vi altid klar på at besvare dem for dig.

Du kan kontakte os på tlf. 22 17 40 76 eller på e-mail info@vscs.dk.