Ferieaktiviteter Sjælland

I Vestsjællandscentret er der et hav af muligheder, når det kommer til spændende ferieaktiviteter på Sjælland. Der er som det første, selvfølgelig, en masse gode muligheder for at få stillet ”shoppe-lysten” i vores mere end 50 forskellige butikskoncepter.

Vestsjællandscentret danner ramme for helt sublime butikker indenfor et væld af forskellige områder, så shopping kan blive en af mange underholdende ferieaktiviteter på Sjælland.

Spændende ferieaktiviteter på Sjælland

Med Vestsjællandscentrets renovation var et af de helt store fokuspunkter at sørge for, at mulighederne for spændende og underholdende ferieaktiviteter på Sjælland blev udvidet. Vi føler selv, at vi har løst den opgave rigtig godt med vores mange forskellige tiltag, og der er i dag flere muligheder for hyggelige ferieaktiviteter på Sjælland end nogensinde før.

Vi fik blandt andet bygget et multiområde, et studieområde og et legeområde. Alle disse områder er ganske gratis at udnytte, og vi mener at dette sikrer at alle har den samme adgang til at deltage i sjove ferieaktiviteter på Sjælland. Vi afholder løbende en masse workshops, markeder og andre interessante begivenheder, som kan være med til at fylde din og dine børns ferie med fortryllende aktiviteter, lige her på Sjælland.

Ferieaktiviteter på Sjælland i konstant udvikling

Vi føler det er vigtigt at tage ansvar for det lokalområde man befinder sig i, og vi ønsker derfor også hele tiden at udvikle det vi kan tilbyde og bidrage med. Vores ferieaktiviteter skal være blandt de bedste på Sjælland, og derfor gør vi altid vores bedste for at følge med i nye trends og tilpasse vores katalog af spændende ferieaktiviteter på Sjælland herefter.

En af de helt store ferieaktiviteter på Sjælland er Kulturnatten, hvor Vestsjællandscentret også deltager med mange sjove og spændende tilbud. Du kan læse meget mere om vores mange tilbud på vores hjemmeside, hvor vi også hele tiden opdaterer vores katalog over ferieaktiviteter i Sjællands mest autentiske shoppingcenter.

Kontakt os for at høre mere om ferieaktiviteter på Sjælland

 

Du kan som nævnt finde meget mere information på vores hjemmeside, men vi sidder også altid klar til at besvare yderligere spørgsmål du måtte have omkring vores mange ferieaktiviteter i vores shoppingcenter her på Sjælland.

Vi kan kontaktes på tlf. 22 17 40 76 eller på e-mail info@vscs.dk.