repFone

repFone

LIVSTIDSGARANTI
Som de første og de eneste i Danmark, tilbyder repFone hermed LIVSTIDSGARANTI på alle deres reparationer, reservedele og tilbehør. Deres fokus ligger på kvaliteten af deres reparationer og den service de tilbyder dig, som kunde. Hos dem, kan du forvente topkvalitet.

LYN-SERVICE
Reparation af din ødelagte smartphone eller tablet mens du venter i en af deres 9 Butikker i Århus, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle, Esbjerg, Slagelse, Frederikssund og Vanløse.
95% af deres reparationer udføreres inden for 45 minutter, hvor du imellemtiden kan shoppe i det lokale center eller få en kop kaffe.

8 ÅRS PROFFESIONELISME
Med over 8 års erfaring og over 500.000 reparationer, kan de sikre dig den bedste oplevelse, samt glæde i deres kvalitetsfulde arbejde. De er her for dig.

De udfører alle former for reparation på din smartphone og almindelige telefoner. Deres speciale er Apple produkter, hvor du kan forvente en lynhurtig service. Kom forbi deres værksteder eller kontakt dem gennem deres kontaktformular for at høre mere om hvad de kan gøre for dig eller hvis du blot har et spørgsmål om tid.

De fleste reparationer kan udføres i løbet af 30-45 minutter og med deres centrale placeringer i din by, kan du bruge tiden på at gå en tur i centret.

Husk at kontakte dem på hjemmesiden INDEN du går ind i butikken for at opnå 5% rabat på din reparation.

Tilbage til butikker