Neye

Neye

Velkommen i NEYE

Hos NEYE finder du et stort udvalg af tasker og accessories. NEYE er specialister i lædervarer og med 135 års erfaring, er de Danmarks førende taskeekspert.

Du kan altid forvente et bredt udvalg af produkter i bedste kvalitet fra bl.a. Samsonite, Eastpak og Fjällräven samt populære styles fra eftertragtede mærker som Adax, Markberg, DAY et og Noella.

Det er afgørende, at du ikke går forgæves, når du besøger NEYE; med imødekommende og kvalificeret ekspedition sørger de for, at du får en god shoppeoplevelse.

Hos NEYE ønsker de altid at yde den bedste service, så du finder det rigtige produkt til dig selv, fødselaren eller en helt tredje. De tilbyder derfor 30 dages returret på varer såfremt du medbringer en kvittering eller ordrebekræftelse.

Tasker med et formål

Siden 1977 har de givet deres overskud til kræftforskning i Danmark. NEYE er fondsejet, hvilket betyder, at lige meget hvad du køber i NEYE, så går overskuddet ikke til aktionærer, men i stedet til kræftforskning. NEYE-Fonden har således doneret penge til forskellige forskningsprojekter og professorater siden 1977 – lokale såvel som nationale – alle med det formål at forske i kræft og forebygge sygdommen.

Gennem de seneste 5 år, har NEYE-Fonden doneret mere end 46 millioner kr. til den gode sag. Du kan læse mere om NEYE-Fondens formål på deres hjemmeside.

Tilbage til butikker