Vind et bryllup

Vind et bryllup og bliv viet midt på torvet her i VestsjællandsCentret

Drømmer I om et anderledes bryllup med handlende kunder som gæster, en helt masse opmærksomhed og en kæmpe oplevelse? Så er det lige jer vi søger!

Den 8. marts 2020 afholder vi et bryllupsevent på Atriumtorvet, hvor der vil være udstillinger med alt fra mad og vin til tøj og gaver med håbet om at inspirere kommende brudepar til den store dag.
Vi vil gerne give vores besøgende en ekstra oplevelse og derfor vie et par midt i vores shoppingcenter!

 

Et bryllup i centrets sfære

Vores brudepar får ikke blot oplevelsen af at blive viet* blandt shoppeglade mennesker, men også muligheden for at fejre den store dag hele to gange!
Udover vielsen i VestsjællandsCentret, vinder brudeparret nemlig også et bryllup** med bl.a. en brudekjole  fra Ivalos Bryllup, en bryllupskage fra Sweet Cake, mad fra Kok Amok, bryllupsfotograferne Emma Müller & Anders Heegaard, limousine kørsel fra Slagelse Limousine Service og vin fra Slagelse Vinkompagni.
Eneste krav er, at man siger ja til hinanden i VestsjællandsCentret og at brylluppet afholdes enten lørdag den 28. marts eller lørdag den 18. april.
Vores event bliver unikt og det vil vi gerne dokumentere – fra start til slut.
Vi er med til forberedelserne, hvor vi vil dokumentere disse med billeder og video, som til sidst kan fortælle en historie om jer og jeres bryllup.
Vi vil give vores kunder et indblik i alle forberedelserne, så de bare MÅ opleve jeres særlige vielse midt på Atriumtorvet! Selvom vi gerne vil dele forberedelserne med vores kunder, så vil vi dog holde jeres identitet hemmelig indtil vielsen finder sted i centret den 8. marts.

 

Tør I sige ja midt på torvet?

Kig hinanden dybt i øjnene og se om I tør at springe ud i at blive gift midt i et shoppingcenter.
Send en kort ansøgning samt et vellignende billede til info@vscs.dk senest den 31. oktober 2019 hvor I fortæller lidt om jer selv og om hvorfor I ønsker at sige ja til hinanden med lyden af rulletrapper, rødglødende dankort og god kundeservice i baggrunden.
* Vielsen på Atriumtorvet kan foretages af et byrådsmedlem eller en præst. Ivalos Bryllup står for en smuk brudekjole og en af vores herretøjsbutikker sørger for tøj til gommen. Slagelse Limousine Service sørger for lidt alternativ transport rundt i VestsjællandsCentret. Der vil være en lille bryllupskage fra Sweet Cake og et glas bobler fra Slagelse Vinkompagniet. Derudover vil der efterfølgende være en lille reception for brudeparret og deres gæster i Kok Amok. Dagen bliver foreviget af Bryllupsfotograferne Emma Müller & Anders Heegaard.
**Brylluppet der skal afholdes på en af de nævnte datoer, indeholder følgende:
  • Brudekjolen fra vielsen fra Ivalos Bryllup.
  • Hele bryllupspakken fra Slagelse Limousine Kørsel med afhentning af bruden og ledsager, pyntning af limousine, champagne og kransekage til turen fra vielsen og meget mere.
  • Stemningsbilleder leveret som filer samt smukke udendørs bryllupsbilleder, hvor 10 af disse redigeres fra Bryllupsfotograferne Emma Müller & Anders Heegaard.
  • En bryllupskage til 30 personer fra Sweet Cake.
  • Et gavekort til mad fra Kok Amok på 2000 kr.
  • Et gavekort til vin fra Slagelse Vinkompagni på 1000 kr.
Præmien har en samlet værdi af cirka 30.000 kr.

SE OGSÅ

Efterårsferie

Efterårsferien i VestsjællandsCentret byder på masser af aktiviteter for børn: Børnebillet, skattejagt, tegnekonkurrence og TroldeLAB.

Læs mere
Børnecasting // 19.10.2019

Drømmer du om at blive model? Deltag i børnecastingen og få dine modeldrømme opfyldt.

Læs mere
Model Casting // 02.11.2019

Model – er det en drøm for dig? Så deltag i modelcastingen, når Le Management bureauet kommer til VestsjællandsCentret og caster fremtidige modeller.

Læs mere