Singles Day 11/11

Torsdag den 11. november fejrer vi Singles Day, hvor du kan forkæle dig selv med butikkernes enestående tilbud.

Singles Day er verdens største shoppingdag. Det er oprindeligt en Kinesisk handelsdag og kan sammenlignes med Black Friday og Cyber Monday. Singles Day er den dag, der skal hyldes med selvforkælelse i bedste stil.

Dagen er stiftet for at hylde alle singler, og derfor er datoen for Singles Day altid d. 11/11, altså en masse 1-taller, for at symbolisere singlerne. Mottoet for denne dag er ”Vær stolt af at være single”.

Du kan se mange flere tilbud inde i vores app, når vi nærmer os dagen. Har du endnu ikke appen, kan du downloade den her.

Du kan læse mere om alle vores aktiviteter på vores facebookside.

Vi ses til shopping i VestsjællandsCentret.

SE OGSÅ

Forhistorisk udstilling // 11.10.2021

Mød en masse spændende forhistoriske dyr i VestsjællandsCentrets store efterårsudstilling. Her kan du blandt andet se en KÆMPE mammut, en sabeltiger, en meget STOR snegl, et uldent næsehorn og mange flere dyr, som eksisterede for titusindvis af år siden.

Læs mere
Niki Topgaard // 28.11.2021

Du kender ham helt sikkert fra YouTube – Niki Topgaard har sin egen YouTubekanal “Niki Topgaard” og er en af Danmarks helt unikke Youtubere, med et stort udvalg af interesser og talenter – alt fra sketches til vlogs og kortfilm!

Læs mere
Lykkekran // 23.09.2021

Du kan, for kun 20 point i app’en, prøve lykken i VSCS-Lykkekran. Skynd dig at downloade app’en og spil med – der er mange fede præmier i spil

Læs mere
Mød Willy Wonka // 16.10.2021

Tag på guldbillet-jagt i VestsjællandsCentret og vind fire billetter til musicalen Charlie og Chokoladefabrikken. Samme dag kan du møde Willy Wonka, som deler chokolade ud til de første 1.000 forbipasserende.

Læs mere
Børnecasting // 24.10.2021

Synes dit barn det kunne være hyggeligt, at tage til børnecasting med en god ven/veninde? Så tilmeld dig til casting i VestsjællandsCentret den 24. oktober kl. 10-16 i VSCS-Lounge.

Læs mere
Outlet

Vi har åbnet et VSCS outlet!
Du finder outletten i det store lokale ved siden af Bog & Ide. Der er garanti for at gøre en god handel 😎

Læs mere
Minigolf

Tag familie og venner med til et sjovt spil minigolf i VestsjællandsCentret Slagelse

Læs mere
We❤️Slagelse

#we❤️slagelse #støtlokaltslagelse

Læs mere
Vi vækker julemanden

Julemanden er faldet i en dyb søvn. Kom og vær med lørdag den 20. november kl.10, når vi sammen med børnene vækker julemanden.

Læs mere
Børnebillet i efterårsferien

Du kan igen få fingrene i en spændende børnebillet her i VestsjællandsCentret.

Læs mere