Nissemor og Kanelia i julenød

Nissemor og Kanelia i julenød

Nissemor og Kanelia er på besøg for at sige glædelig jul og synge julesange, men pludselig ringer Nissemors telefon og det er Julemanden! Han har en dårlig nyhed, da alle nisserne på legetøjsværkstedet er gået i stå på grund af den drilagtige julenøds-fortryllelse, der har forhekset nisserne. Julen må aflyses, og der kommer ingen julegaver i år. Men nissemor har en kur, men hun kan ikke huske det hele! Kom og hjælp hende.

Nissemor og Kanelia i julenød forestillingen kan ses på følgende datoer:

  • Søndag den 1. december kl. 11
  • Onsdag den 11. december kl. 11
  • Lørdag den 14. december kl. 11
  • Søndag den 22. december kl. 11

Vi har forestillinger på Atriumtorvet hver onsdag, lørdag og søndag kl. 11 i december.

Det er skuespillerne Nina Christrup & Judith Rothenborg, der optræder med denne forestilling af en  opvarmer til julen. Forestillingen er fra Louise Schouw Teater, som ledes af skuespiller og teaterinstruktør Louise Schouw.

Selve forestillingen varer i ca. 40 minutter og er for aldersgruppen 3-7 år, men alle aldersgrupper er velkomne til at kigge med.

 

SE OGSÅ

Nissedrys

Nissedrys er en forestilling om, hvad der sker, inden det bliver jul. Selvom julemanden er stresset, er dette en rigtig opvarmer til jul.

Læs mere
Mød julemanden

Mød julemanden, få taget et billede med ham og hvem ved? Måske opfylder han et af dine ønsker.

Læs mere
Juletrolderi

Juletrolderi er en forestilling, hvor Nissemor og Kanelia må redde julen fra at blive aflyst, da en trold har fortryllet nisserne på nisseværkstedet.

Læs mere