Marievang IF

Dansefest med Marievang IF

Marievang IF kommer til VestsjællandsCentret lørdag d. 2. marts kl. 10:00, hvor de optræder til et brag af en fest på Atriumtorvet.

Det er tre forskellige dansehold, der vil optræde: Flower Power MINI, Flower Power Kids og Flower Power Xtreme.

Marievang IF er en gymnastiskforening for alle hvad end du er til gymnastik, dans og parkour. Er du voksen, kan du få til motion, yoga, ældreidræt og badminton.

Du kan drømme dig ud på et lækkert skib med den dejligste sømand Will den fromme og de skønneste pebermøer. Du kan nyde bølgegang, store rytmer, store smil – og ikke mindst god musik. Børnene har fundet deres matrostøj frem – og når Flower Power Kids MINI 4-6 år danser deres dans – ja så gynger gulvet med 100% garanti her i Centret. Giv dem gerne en stor klapsalve med på vejen. Det er deres allerførste opvisning!

Efterfølgende vil Flower Power Kids overtage dansegulvet. Her har de danseglade drenge og piger fra 7-9 år lært forskellige trin og attituder, samt hvordan det sammensættes til en FED danseserie.

Flower Power Xtreme til afslutte dansefesten med deres danseserie. Det er piger på 10+.

Kom fordi og se en masse fed dans!

SE OGSÅ

Børnebillet // 08.02.2019

Brug vinterferien i VSCS og gå på opdagelse med de små i centrets butikker. Børnebilletten er nemlig fyldt med en masse sjove og lækre overraskelser.

Læs mere
Cirkus Big // 11.02.2019

Oplev de morsomme og dygtige cirkusartister, når de optræder i Centret hver dag i uge 7. Der er latter-garanti for HELE familien.

Læs mere
Børnecasting // 03.03.2019

Drømmer du om at blive model? Deltag i børnecastingen og få dine modeldrømme opfyldt.

Læs mere
Fastelavn // 03.03.2019

Vær med når VisitVestsjælland, Business Slagelse og VestsjællandsCentret sammen holder et brag af en fastelavnsfest.

Læs mere
Bagagerumssalg // 05.05.2019

Kom og deltag i VestsjællandsCentrets udendørs bagagerumssalg, hvor private kan sælge og købe brugte ting. Tilmeld dig her!

Læs mere
Slagelses højeste solsikke // 07.09.2019

Kan du dyrke Slagelses højeste solsikke? Deltag i konkurrencen og vind præmier!

Læs mere