Juleklip

Byens børn inviteres til juleklip på torvet

Vær med til at støtte Psykiatrisygehuset i Slagelse, når vi juleklipper og samler julepynt ind. Vi inviterer alle byens børn til juleklip på Atriumtorvet. Vær med til at skabe en hjemmelig julestemning for patienterne på Psykiatrisygehuset i Slagelse.

Det sker lørdag den 16. november kl. 10-16, hvor FrirumLab står klar på torvet til at klippeklistre. Al julepynt der laves og doneres, skal pynte psykiatrisygehuset op, hvor julestemningen rigtig flytter ind på afdelingen i december måned.

Tag bare det gamle julepynt med, du ikke bruger mere eller som kan undværes.

Psykiatrisk sygehus i Slagelse

På afsnittet er der patienter i alderen 18-75 år. De behandles for lidelser som skizofrene, psykoser, svære depressive, biopolare sygdomme og svære personlighedsforstyrrelser. Julepynt kan være med til at gøre en svær måned lidt lettere og give en hyggelig stemning på afsnittet.

Kom til en hyggelig dag i julens tegn med en masse klip og klister og vær med til at lave en julestemning for patienterne. Der er desuden også vækning af julemanden denne dag.

I FriRUMLabs åbningstid vil man kunne lave julepynt hver søndag af genbrugs- og overskudsmaterialer samt donere sin julepynt til samme formål.

SE OGSÅ

Væk julemanden // 16.11.2019

Kom og vær med til at vække julemanden, så han bliver klar til julen. Han ligger på 2. sal og snorksover.

Læs mere
Lyset, farven og kunsten foredrag v/Tom Frandsen // 16.11.2019

Kom til et inspirerende foredrag om lysets betydning for oplevelsen af kunst.

Læs mere
Nissedrys

Nissedrys er en forestilling om, hvad der sker, inden det bliver jul. Selvom julemanden er stresset, er dette en rigtig opvarmer til jul.

Læs mere
Mød julemanden

Mød julemanden, få taget et billede med ham og hvem ved? Måske opfylder han et af dine ønsker.

Læs mere
Nissemor og Kanelia i julenød

Nissemor og Kanelia i julenød er en forestilling om, at julemandens nisser står stille i en fortryllelse, og kun nissemors kur kan hjælpe.

Læs mere
Juletrolderi

Nissemor og Kanelia er en forestilling, hvor de må redde julen fra at blive aflyst, da en trold har fortryllet nisserne på nisseværkstedet.

Læs mere
Julebingo med Team Banko-Carl // 08.12.2019

Kom til det helt store julebingo arrangement, når Team Banko-Carl kommer til VestsjællandsCentret.

Læs mere