Cirkus Big

Se Cirkus Big optræde med forestillinger for HELE familien

I vinterferien (uge 7 fra mandag den 11. til lørdag den 16.) er det muligt at se cirkusforestillinger sammensat med absolut latter-garanti for hele familien.

Cirkus Big optræder hver dag med to forestillinger kl. 12 og kl. 15 på Atriumtorvet. Det er ganske gratis at se med!

Det er Andreas Magic og Cirkusdirektøren Mr. Big, der bemander rollerne i et festfyrværkeri af sjove karakterer, absurde fortællinger og finurlige påfund. Det bliver en varieret oplevelse med artister i verdensklasse.

Forestillingerne indeholder jonglering, balance, trylleri, klovneri, dans, illusion og gøgl for det kræsne og kvalitetsbevidste publikum.

De to forestillinger

Forestillingen kl. 12, der byder på komisk bold-jonglering, trylleri, balance og gøgl, overrasker og fastholder særligt det yngste publikum med kæmpekaninen Ninus. Kaninen snyder den frustrerede tryllekunstner til børnenes store begejstring.

I forestillingen kl. 15 kan man se Mr. Bigs hatte-jonglering, tryllekunstneren Andreas og hans elegante assistent miss Laila, top-gymnasterne Arne og Bjarne og som finale Cirkus Bigs helt nye act. Sømandsduen med en overraskelse helt særligt for det unge og voksne publikum.

Cirkuslegeplads

I mellem forestillingerne (fra 12:45 til 13:30) er der gratis cirkuslegeplads for børn i alle aldre, hvor de inspirerende artister hjælper voksne og børn med at udfolde sig som rigtige cirkusartister.

Før alle forestillingerne vil de dygtige artister lave en festlig parade igennem Centret med Mr. Big på rulleskøjter og domptøren tæmmer deres ny-erhvervede cirkuszebra Tommy Zebak.

 

SE OGSÅ

Børnebillet // 08.02.2019

Brug vinterferien i VSCS og gå på opdagelse med de små i centrets butikker. Børnebilletten er nemlig fyldt med en masse sjove og lækre overraskelser.

Læs mere
Marievang IF // 02.03.2019

Kom ned til en fed danseopvisning, når Marievang IF indtager Atriumtorvet.

Læs mere
Børnecasting // 03.03.2019

Drømmer du om at blive model? Deltag i børnecastingen og få dine modeldrømme opfyldt.

Læs mere
Fastelavn // 03.03.2019

Vær med når VisitVestsjælland, Business Slagelse og VestsjællandsCentret sammen holder et brag af en fastelavnsfest.

Læs mere
Bagagerumssalg // 05.05.2019

Kom og deltag i VestsjællandsCentrets udendørs bagagerumssalg, hvor private kan sælge og købe brugte ting. Tilmeld dig her!

Læs mere
Slagelses højeste solsikke // 07.09.2019

Kan du dyrke Slagelses højeste solsikke? Deltag i konkurrencen og vind præmier!

Læs mere