Børnecasting

Drømmer du om at blive børnemodel?

Hvis du kan nikke ja til ovenstående eller dit barn kan, så deltag i børnecastingen lørdag den 19. oktober 2019, hvor drømmen om at blive børnemodel muligvis kan gå i opfyldelse.

Det er modelbureauet BASIC CPH og Børnecasting.dk, der besøger VestsjællandsCentret for at caste børnemodeller til diverse modelopgaver.

Det er børn i alderen 3-14 år, der søges til modelopgaver for kendte brands som: Zara, Phister, Philina, Molo, Roland, Massimo Butti og Wheat.

De heldige udvalgte vil kunne medvirke i kataloger, kampagner, magasiner og reklamefilm.

Tilmelding foregår online på www.børnecasting.dk

Når man tilmelder sig, skal man vælge en tid på dagen, så man undgår lang ventetid. Man får herefter et Casting-ID tilsendt på SMS, som skal medbringes ved castingen.

Efter castingen kigger BASIC CPH alle billederne igennem og udvælger dem, de gerne vil benytte til fremtidige modelopgaver. De heldige udvalgte får direkte besked.

Børnemodel-castingen foregår bag Espresso House (den gamle Baresso) i stueetagen.

SE OGSÅ

Kulturnat // 27.09.2019

I VestsjællandsCentret inviterer vi til gode tilbud og motionsfestival til kulturnatten fredag den 27. september 2019.

Læs mere
Slagelse Sundhedsuge // 07.10.2019

VSCS deltager igen i år i Slagelses sundhedsuge. Se de mange aktiviteter i, der foregår i sundhedsugen, hvor der er fokus på “Det gode liv”.

Læs mere
Model Casting // 02.11.2019

Model – er det en drøm for dig? Så deltag i modelcastingen, når Le Management bureauet kommer til VestsjællandsCentret og caster fremtidige modeller.

Læs mere