Børnecasting

Drømmer du om at blive børnemodel?

Hvis du kan nikke ja til ovenstående eller dit barn kan, så deltag i børnecastingen lørdag den 19. oktober 2019 kl. 10-16, hvor drømmen om at blive børnemodel muligvis kan gå i opfyldelse.

Det er modelbureauet BASIC CPH og Børnecasting.dk, der besøger VestsjællandsCentret for at caste børnemodeller til diverse modelopgaver.

Det er børn i alderen 3-14 år, der søges til modelopgaver for kendte brands som: Zara, Phister, Philina, Molo, Roland, Massimo Butti og Wheat.

De heldige udvalgte vil kunne medvirke i kataloger, kampagner, magasiner og reklamefilm.

Tilmelding foregår online på www.børnecasting.dk

Når man tilmelder sig, skal man vælge en tid på dagen, så man undgår lang ventetid. Man får herefter et Casting-ID tilsendt på SMS, som skal medbringes ved castingen.

Efter castingen kigger BASIC CPH alle billederne igennem og udvælger dem, de gerne vil benytte til fremtidige modelopgaver. De heldige udvalgte får direkte besked.

Børnemodel-castingen foregår bag Espresso House (den gamle Baresso) i stueetagen.

SE OGSÅ

Efterårsferie

Efterårsferien i VestsjællandsCentret byder på masser af aktiviteter for børn: Børnebillet, skattejagt, tegnekonkurrence og TroldeLAB.

Læs mere
Vind et bryllup

Vind et bryllup! Tør I sige ja til hinanden på Atriumtorvet foran handlende gæster? Så deltag i konkurrencen om at vinde en anderledes oplevelse og et bryllup.

Læs mere
Model Casting // 02.11.2019

Model – er det en drøm for dig? Så deltag i modelcastingen, når Le Management bureauet kommer til VestsjællandsCentret og caster fremtidige modeller.

Læs mere