repFone

repFone

LIVSTIDSGARANTI
Som de første og de eneste i Danmark, tilbyder vi hermed LIVSTIDSGARANTI på alle vores reparationer, reservedele og tilbehør. Vores fokus ligger på kvaliteten af vores reparationer og den service vi tilbyder dig som kunde. Hos os, kan du forvente topkvalitet.

LYN-SERVICE
Reparation af din ødelagte smartphone eller tablet mens du venter i en af vores 9 Butikker i Århus, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle, Esbjerg, Slagelse, Frederikssund og Vanløse.
95% af vores reparationer udføreres inden for 45 minutter, hvor du imellemtiden kan shoppe i det lokale center eller få en kop kaffe.

8 ÅRS PROFFESIONELISME
Med over 8 års erfaring og over 500.000 reparationer, kan vi sikre dig den bedste oplevelse, samt glæde i vores kvalitetsfulde arbejde. Vi er her for dig.

Vi udfører alle former for reparation på din smartphone og almindelige telefoner. Vores speciale er Apple produkter, hvor du kan forvente en lynhurtig service. Kom forbi vores værksteder eller kontakt os gennem vores kontaktformular for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig eller hvis du blot har et spørgsmål om tid.

De fleste reparationer kan udføres i løbet af 30-45 minutter og med vores centrale placeringer i din by,  kan du bruge tiden på at gå en tur på strøget.

Husk at kontakte os på hjemmesiden INDEN du går ind i butikken for at opnå 5% rabat på din reparation.

Tilbage til butikker