Trygfondens fotoudstilling

Træd til (mandag d. 22. januar til fredag d. 4. februar)

TrygFonden arbejder på et stort fotoprojekt, der bærer titlen: ”Træd til – du kan redde liv”. Det er en storstilet fotoudstilling med formål  at vise, at et hjertestop kan ske, når som helst og hvor som helst – og når man mindst venter det. I sådan en situation kan hurtig indgriben fra vidner betyde forskellen på liv og død. Derfor er det vigtigt, at man gør noget – at man handler og dermed øger chancen for, at personen overlever. Udstillingen skal dermed inspirere og give stof til eftertanke – og få flere til at handle.

Hvert år dør ca. 3.500 danskere uden for hospital af hjertestop. En del af disse mennesker kunne være reddet, hvis danskerne blev endnu bedre til at træde til. Heldigvis er vi godt på vej. Allerede i dag er der umiddelbar og hurtig hjælp at hente ved 65 pct. af alle hjertestop. Men vi har en ambition om at gøre det endnu bedre og gøre danskerne til det folkefærd i verden, hvor flest træder til, når de ser et andet menneske falde om.

Udstillingen består af 15 personlige beretninger fra mennesker, der er trådt til med livreddende førstehjælp, da de pludselig blev vidne til et hjertestop. Udstillingen illustrerer deres umiddelbare tanker og reaktion i øjeblikket og i tiden bagefter.

SE OGSÅ

Søndag - Skøndag // 21.01.2018

Kom og oplev live musik til Søndag – Skøndag, når Nanna Cathrine kommer forbi.

Læs mere
Fastelavnsfest // 11.02.2018

Søndag d. 11. februar kl 12.00 holder vi fastelavnsfest med tøndeslagning og udklædningskonkurrence!

Læs mere
Bagagerumssalg // 06.05.2018

Kom og deltag i VestsjællandsCentrets udendørs bagagerumssalg, hvor private kan sælge og købe brugte ting. Tilmeld dig her!

Læs mere