Motionsfestival

Kom til motionsfestival d. 28. september, når vi inviterer til en unik og anderledes aften på kulturnatten.

Vi vil i VestsjællandsCentret fortsætte det gode samarbejde vi har med de lokale foreninger. Derfor inviterer vi igen i år til Motionsfestival 2018 på kulturnatten kl. 18-22.

Det bliver en rigtig god oplevelse og giver de lokale foreninger muligheden for, at vise hvem de er og hvad de står for.

Der vil være borde med stande, hvor man kan snakke med de lokale foreninger, samt oplæg under arrangementet med de forskellige foreninger, der fortæller om deres forening og idræt.

Kunne din lokale forening tænke sig at deltage?
Så kontakt Kim Rosenqvist på mail: kim@forandringgennemsport.dk eller telefon: 2724 0553. Tilmelding skal ske senest fredag d. 29. juni 2018.

Så kom ned i Centret til en hyggelig aften i motionens tegn. Vi ser de lokale foreninger og på idræt.

SE OGSÅ

Søndag - Skøndag

Kom og oplev Søndag – Skøndag i VestsjællansCentret, med åbent helt fra 11 – 15.

Læs mere
Sommer børnebillet

Køb en børnebillet til sommerferien og få adgang til 10 sjove oplevelser og gaver! Kan købes i Kvickly til 60 kr. Billetten kan købes fra d. 2. juli.

Læs mere
Minigolf

Spil minigolf sammen med hele familien, når vi får sat minigolfbane op mandag d. 2. juli. Du kan spille i hele sommerferien.

Læs mere
Slagelses højeste solsikke // 01.09.2018

Hvem kan gro Slagelses højeste solsikke? Deltag i konkurrencen og vind præmier. Kan du slå vores solsikke?

Læs mere
Bagagerumssalg // 02.09.2018

Kom og deltag i VestsjællandsCentrets udendørs bagagerumssalg, hvor private kan sælge og købe brugte ting. Tilmeld dig her!

Læs mere